buraya ekle

Sultangazi Fiber İnternet Hizmeti Teknik Servis Hizmetleri

 

Hızlı ve gün geçtikçe yaygınlaşan  altyapısı hızla büyüyen çağımızın yüksek hızlı internetidir. Fiber optik İnternet, dünyadaki veri aktarım yönetimi için en son teknolojilerden biridir ve büyük hacimli verilerin tek bir hat üzerinden iletilmesine olanak tanır. kablolardan ve çevirmeli ağlardan çok daha hızlıdır ve genellikle oldukça hızlı bir şekilde birden fazla veri aktarımına ulaşır. Fiber Optik İnternet Teknik Servisi Fiber optik İnternet ile birden fazla kullanıcı aynı anda birden fazla cihaza kolayca bağlanıp interneti kullanabilir. Sultangazi Fiber internet tamircisi yüksek hızlı ve daha uzun mesafeli veri sağlamak için fiber optik kablo ağı kullanır. Bu fiber optik ağlar, veri iletimi için küçük optik fiberler kullanırlar.Bakır telin içinden ışık hızında akan elektrik gibi hareket eden veriler, fiber optik kabloya birden fazla feribot indirip internette daha güvenilir bir bağlantı oluşturmada daha faydalı ve avantajlıdır. . kablolardan ışık hızında tam bir mantıkla hareket etme gücü ve avantajı ile hızlı bir internet deneyimi sağlamasının yanı sıra download ve downland hızlarında performans açısından kaliteli bir internet sistemidir.

İstanbul’da fiber optik internetin özellikleri ve avantajları nelerdir?

Temel olarak Fiber İnternet’in özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz. Fiber optik internet kullanarak hızınız 1 GBPS’ye ulaşabilir ve çoğumuzun bildiği 50 ve 100MPBS kablodan 10-20-30 kat daha hızlı internet verimi elde edebiliriz. Fiber internetler, daha yüksek hızlarda daha güvenlidir ve verileri birçok kullanıcıdan daha verimli bir şekilde işler.

Fiber optik internetin bir diğer avantajı ise sıkışıklık ve yoğun kullanımda interneti yaşadığınızda yavaşlama ve donma yaşamazsınız. Diğer avantajları ise fiber optik internet alıcılarının daha düşük sinyal kaybına ve 10-20x bant genişliğine sahip olmalarıdır, bu nedenle daha fazla cihaz bağlanıp kullanıldıkça hızınız düşmez.

Hızlı Fiber İnternet ve VDSL ADSL İnternet arasındaki farklar

Basit internet megabit hızına 8 megabit 12 download hızı yani ADSL 16 megabite kadar ve 16.24 Mb den sonra ise Vdsl İnternet adı verilir. Fiber internet bu ADSL hızlarından daha hızlı ve güvenilirdir. Genel olarak, veri iletimi fiber optik internetten önemli ölçüde daha yavaştır. maksimum seviyeleri 200 megabit hızında kablolarla veri iletemezler. Standart geniş bant hizmetleri ve yeni fiber optik kablolarla eski bakır kablolar veya telefon hatları kadar hızlı veri aktaramayacaklar. Ülkemizde yaygın olarak bulunan en hızlı fiber optik İnternet seçenekleri arasında 1000 MB veya 1 gig’e varan hızlarda ve standart bir geniş bant hızından 10 kat daha hızlı İnternet erişimi bulunmaktadır. İstanbul Fiber Optik İnternet Hizmeti

Fiber optik internet için hangi kablo kullanılır?

Sultangazi Fiber İnternet Servisi optik kablolar, ışık hızının yaklaşık %70-75’i hızında veri iletebilen fiber teknolojisi olarak kullanılmaktadır. Bu kablolar soğuğa ve fırtınaya karşı klasik kablo çeşitleri kadar hassas değildir. Bu, elektrik parazitine veya kurumaya etkili bir şekilde direnirken bağlantı kesintilerini en aza indirmeye yardımcı olur. Spiral tüp içindeki kurulumlarda kullanılması, fiber optik kablonun ömrünü etkili bir şekilde uzatır. İnternet bağlantısı olan ev tipi fiber optik kablo kurulumlarında kablo bazen kırıldığında ya da büküldüğünde zarar görebilmektedir. Normal internet kablosu, tamir bakım teknisyeni veya telefon kablosu ile aynı ek mantığa sahip olmadığından, bu kabloların onarımı veya bakımı konusunda uzman bir fiber optik teknisyeninden yardım almanız gerekir.

Ofislerde evde fiber optik internet bağlantısı

Bunun için öncelikle bilgisayarınızdaki ONT cihazı ile fiber optik modem ve Wan giriş bağlantısı ile data kablosu arasındaki ayarları yapıp fiber optik modeminiz ile arasındaki bağlantıyı yaparak ayarları yapabilir ve sonrasında bağlanarak çalışır. tüm Cihazlarınızı bir sokete takıp kurulumunu yapabilirsiniz.

Uzman Fiber İnternet Tamir Servisi olarak başlıca hizmetlerimiz aşağıdaki gibidir.

Tüm internet sağlayıcı firmalara kablo buat montaj işleri

Türk Telekom fiber optik internet kablo sonlandırma ve teknik hizmetleri verilmektedir.

Türkcell Superonline Fiber Optik İnternet Tamir İşleri Fiber Optik Kablo Arıza Onarım İşleri

Adsl -Vdsl- Basit internet ve telefon kablo tesisatı işi Tamir servisi 7-24 hizmet

Fiber optik modem kurulum ve teknik hizmetleri, fiber optik kablo bağlantısı ve fiber optik kablo çekme ve ek operasyonel hizmetler Uzman Bilişim Ustaları tarafından verilmektedir.

İSTANBUL İNTERNET TEKNİK SERVİS

Sultangazi ve tüm semtlere teknik internet altyapısı ve tüm internet jak bağlantıları için modem, kapıdan kapıya hızlı servis ve uygun fiyatlı servis avantajları ile bir telefon kadar uzağınızdayız. Fiber optik internet işi her ustanın teknik bilgiye sahip olacağı bir alan değildir. Ayrıca Adsl Yalın İnternet için farklı çalışmaktadır çünkü kablo normal bakır değil optik cam olduğundan uzmanların ve özellikle test cihazlarının tüm özellikleri taşıması ve uygun olması gerekmektedir. Firmamız bu konuda hem deneyimli hem de tecrübelidir.

Hemen İletişime Geçiniz

Whatsapp İletişim İçin